Zacht Eivoeders Overig

Deze rubriek bevat op dit moment meer dan 5 producten

!

CéDé Protein mix 1 kilo

CéDé® Protein Mix is een aanvullend voer voor vogels. Het verwerken van volledige eieren maakt CéDé® uniek! Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. CéDé® Protein Mix is zeer rijk aan eiwitten (22%) en is daardoor uitermate geschikt om onder de verschillende soorten CéDé® eivoer te mengen. Eiwitten zijn belangrijk voor de groei en ontwikkeling van jonge vogels tijdens de kweek en voor alle vogels tijdens de ruiperiode. Afhankelijk van de vogelsoort mag CéDé® Protein Mix volgens de gebruiksaanwijzing tijdens kweek en rui worden verstrekt.

CéDé Eivoer voor kanaries 1 of 5 kilo

Verkrijgbaar in een 1 of 5 kiloverpakking!

CéDé® eivoer is een aanvullend voer voor zang-,kleur- en postuurkanaries. Het verwerken van volledige eieren maakt CéDé® uniek!  Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. CéDé® eivoer bevat hoogwaardige eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige, alle noodzakelijke vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen voor een succesvolle kweek.  De toevoeging van essentiële aminozuren bevordert de rui.

CéDé Eivoer voor grasparkieten 1 of 5 kilo

Verkrijgbaar in een 1 of 5 kiloverpakking!

CéDé® eivoer grasparkiet is een aanvullend voer voor grasparkieten. Het verwerken van volledige eieren maakt CéDé® uniek!  Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. CéDé® eivoer bevat hoogwaardige eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige, alle noodzakelijke vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen voor een succesvolle kweek.  De toevoeging van essentiële aminozuren bevordert de rui.

CéDé Krachtvoer 1 kilo

CéDé® krachtvoer is een aanvullend voer voor alle vogels. Cede krachtvoer is bijzonder geschikt om na de kweek- en ruitijd de vogels in conditie te houden. Cede krachtvoer bevat hoogwaardige eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige, alle noodzakelijke vitaminen, aminozuren, mineralen, sporenelementen en andere natuurlijke grondstoffen.Samenstelling: Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen. Analyse: Ruw eiwit 14%, ruw vet 6%, ruwe celstof 4%, vocht 11%, ruwe as 5%. Gewaarborgd gehalte per kg: Vitamine A 10000 IE, vitamine D3 950 IE, vitamine E 20mg. Gebruiksaanwijzing: Krachtvoer mag tijdens de rustperiode dagelijks verstrekt worden, het is aangeraden om maximaal 1/4 van het dagrantsoen Cede krachtvoer te verstrekken.

Sluis Eivoer 4 kilo

Eivoer plus van Sluis is een aanvullend kweek- en conditievoer voor kanaries parkieten en cultuurvogels. Van een natuurlijke samenstelling met hoogwaardige eiwitten, zaden, groenten, vitaminen en mineralen. Het bevordert de conditie van de volwassen vogel en de groei van de jonge vogels. De groenten in Sluis eivoer plus bevorderen de spijsvertering en zijn rijk aan vitaminen Sluis eivoer plus heeft een hoge acceptatie en wordt bijzonder goed doorgegeven aan jonge vogels. Eivoer plus bevat geen kunstmatige toevoegingen en geen maismeel.

Bevo eivoer geel 1 kilo