Frolic Hondenvoeding

FROLIC® voorziet 'met ieder rondje' in de dagelijkse behoeftes van jouw hond. Deze complete droogvoeding is heerlijk mals en zit vol met smakelijk vers vlees, groenten, granen, vitaminen en mineralen.

Deze rubriek bevat op dit moment meer dan 6 producten

!

Frolic Korkant & Mals met Kip 1 kilo

1235077
Gewicht: kg
1 kilo (Met Kip)
Frolic Krokant & Mals Kip is een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd. De brokjes hebben verschillende texturen voor een heerlijke kauwervaring. Kijk en luister hoe uw hond zijn tanden in zijn maaltijd zet en geniet tot aan de laatste kruimels.

FROLIC Krokant en Mals 3 kilo

1223108
Gewicht: kg
5 kilo
FROLIC® Krokant en Mals is een 100% uitgebalanceerde maaltijd, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen, smaakversterkers en toegevoegde suikers. De brokjes hebben verschillende texturen voor een heerlijke kauwervaring. Kijk en luister hoe je hond geniet van deze complete droogvoeding in de smaak Rundvlees

Frolic Complet Mini met gevogelte 1kilo

1229364
Gewicht: kg
1 kilo (Gevogelte)

FROLIC® Complet is verkrijgbaar als heerlijk malse brokjes. Deze complete droogvoeding met de smaak Rundvlees met Worteltjes en Granen.

Gevogelte is voor iedere hond onweerstaanbaar.

Frolic Adult gevogelte 1,5kilo

1229366
Gewicht: kg
1,5 kilo (Gevogelte)
Frolic voorziet 'met ieder rondje' in de dagelijkse behoeftes van jouw hond. Deze complete droogvoeding is heerlijk mals en zit vol met smakelijk vers vlees, groenten, granen, vitaminen en mineralen.

FROLIC Adult met Rundvlees - Worteltjes - Granen 1,5 kilo

1229365
Gewicht: kg
1,5 kilo
FROLIC® Complet is verkrijgbaar als heerlijk malse brokjes. Deze complete droogvoeding met de smaak Rundvlees met Worteltjes en Granen

Frolic Adult met Rundvlees - Worteltjes - Granen 4 kilo

1229367
Gewicht: kg
Met Rundvlees - Worteltjes - Granen 4 kilo
FROLIC® Complet is verkrijgbaar als heerlijk malse brokjes. Deze complete droogvoeding met de smaak Rundvlees met Worteltjes en Granen.