Katten Diversen

Producten voor de gezondheid van uw kat.

Deze rubriek bevat op dit moment meer dan 21 producten

Trixie plakroller incl. 1x60 vel

 • Beschrijving
voor het verwijderen van haren, stof, vuil, pluizen etc.

Trixie Navulling plakroller 2x60 vel

23230
 • Beschrijving
voor het verwijderen van haren, stof, vuil, pluizen etc.

Neofresh Citronella Fris 1 liter

 • Beschrijving
• Neofresh dierenverblijf reiniger is een krachtig, pH neutraal reinigingsconcentraat, milieubewust samengesteld op basis van plantaardige etherische oliën waaronder natuurlijke citronella. 
• Neofresh dierenverblijf reiniger is een uitstekende chloorvervanger maar dan zonder de bijtende en huid agressieve stoffen.  
• Neofresh dierenverblijf reiniger is speciaal ontwikkeld om het onderhoud van de dieren verblijven voor u en uw huisdier wat aangenamer te maken met daarnaast uitstekende geur neutraliserende eigenschappen en een uitzonderlijk frisse geur die uren lang blijft hangen.
• Effectief in bestrijding van bacterien, gisten, schimmels en virussen. 

Milbemax, ontworming kleine kat 2 tabletten

23158
 • Beschrijving
 • Meer details
Ontwormen is belangrijk voor de gezondheid van mens en dier.  Voor behandeling en preventie van spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen.
Milbemax is een A-merk ontwormingskuur. De tabletten zijn oraal in te nemen, zijn prettig van smaak en werken snel en effectief. Een worminfectie is niet direct zichtbaar, maar het niet behandelen kan leiden tot irritaties en gezondheidsproblemen. Voor kittens en katten met een gewicht tussen de 0,5 en 2kg.

Milbemax, ontworming kat 4 tabletten

38814
 • Beschrijving
 • Meer details
Ontwormen is belangrijk voor de gezondheid van mens en dier.  Voor behandeling en preventie van spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen.
Milbemax ontwormingstabletten voor de kat wordt gebruikt ter behandeling en preventie van zweepworm-, haakworm-, spoelworm- en lintworminfecties. Ook wordt Milbemax ingezet ter preventie van hartworminfecties!

Wij adviseren kittens met 4, 6 en 8 weken te ontwormen. Daarna iedere 2 maanden herhalen tot een half jaar. Vervolgens is 2 maal per jaar ontwormen voldoende. In geval van contact met kleine kinderen is ons advies 4 maal per jaar ontwormen. Naast ontwormen, is meteen ontvlooien raadzaam.

Dit product niet gebruiken bij katten die minder dan 2 kg. wegen.

Exil Clean Ear 60ml

Exil
8713112000449
 • Beschrijving
Oogdruppels voor het reinigen van ogen en traanstrepen bij hond kat of ander kleine huisdieren.

Dit zijn speciaal ontwikkelde oogdruppels, met boorzuur en zinksulfaat, voor het reinigen van de ogen en traanstrepen van alle gezelschapsdieren. Regelmatige toepassing vergemakkelijkt het schoonhouden van de ogen en voorkomt het indrogen van traanstrepen.

Feliway verdamper incl. navulflacon 48ml

8715442001769
 • Beschrijving
 • Meer details

Gebruik Feliway om katten gerust te stellen en zich prettiger te laten voelen wanneer ze 'n situatie moeten trotseren en/of om de kat te helpen bij 't voorkomen of reduceren van stress door een verandering in zijn omgeving.

Productinformatie Feliway verdamper incl. navulflacon 48 ml

Feliway bevat stoffen die dezelfde werking hebben als de natuurlijke, geruststellende gezichtsferomonen van katten. Het afgeven van deze feromonen is een gedrag dat door alle katteneigenaren herkend zal worden. Als een kat zich op z'n gemak voelt in een omgeving, wrijft hij met zijn kop, van kin tot oor, tegen het meubilair, de hoeken van de muren of de onderkant van de gordijnen ("kopjes geven"). Op dat moment geeft het dier feromonen af. De met deze feromonen gemarkeerde plekken en objecten zijn voor de kat nu bekende "eigen" plekken en stellen hem op z'n gemak. Als er een verandering is in de omgeving van de kat (zoals een bezoek aan de dierenarts, thuiskomst na opname, verhuizing, nieuwe huisgenoot, verandering van het meubilair), of als de kat bang is, kan zich een gemoedstoestand van onrust of stress ontwikkelen. Dit kan leiden tot veranderingen in het gedrag, zoals urine sproeien, krabben, verminderde eetlust, neerslachtigheid, geen zin in spelen of in contact met personen of andere katten.

Feliway 48ml (Navulverpakking)

Ceva
8715442001769
 • Beschrijving
 • Meer details
Feliway® is een synthetische kopie van het gezichtsferomoon van de kat. Dit feromoon wordt gebruikt door katten om hun territorium als veilig te markeren.
Door de natuurlijk gezichtsferomonen van de kat na te maken geeft Feliway® een gevoel van vertrouwen en veiligheid in de kat zijn omgeving.
Hierdoor kan Feliway® worden gebruikt om katten zich prettig te laten voelen en ze gerust te stellen wanneer ze een situatie moeten trotseren en/of om de kat te helpen bij het voorkomen of reduceren van stress door een verandering in zijn omgeving.
Door de ontwikeling van Feliway® ontstond er een nieuw vakgebied binnen de diergeneeskunde: Feromoontherapie.
Feliway® is beschikbaar in 2 vormen: als een spray en als een elektrische verdamper.

Wanneer u de Feliway® verdamper gebruikt:
- Verwijder de dop van de flacon
- Draai de verdamper op de flacon en draai deze voorzichtig vast
- Plaats de verdamper in het stopcontact
- Plaats de verdamper niet achter een deur; gordijn of onder meubilair
- Laat de verdamper gedurende minimaal 4 weken continu in het stopcontact
- Plaats een navulling indien nodig

Raadpleeg een dierenarts wanneer uw kat tekenen van stress vertoont. Er zou een medisch probleem kunnen zijn die verdere behandeling nodig maakt.
De verdamper en de navulling zijn speciaal ontworpen voor de Feliway® verdamper. Er kan geen garantie worden gegeven indien een ander apparaat wordt gecombineerd met de navulling. Uiteraard geldt hetzelfde als de verdamper wordt gebruikt met een andere substantie.

Exil No worm pasta (10ml of 25ml)

 • Beschrijving
Geschikt voor kat of hond.

Exil No Worm Pasta is een handige ontwormingspasta, geschikt voor honden en katten van alle leeftijden. De werkzame stoffen in de pasta, oxibendazole en niclosamide, bestrijden met één behandeling alle belangrijke spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen. De pasta hoeft maar één dag gegeven te worden, rechtstreeks in de bek of door een beetje voedsel.

Exil No Worm Pasta is te gebruiken bij hond of kat en is verkrijgbaar in:
- 10 ml (genoeg voor 20kg of minder)
- 25 ml (genoeg voor 50 kg).

Pasta voor éénmalige behandeling tegen spoel- en lintwormen bij hond en kat.

Exil Flea Free huidspray (100ml of 250ml)

 • Beschrijving
 • Meer details

Verkrijgbaar in 100ml of 250ml.

Geschikt voor hond en kat.

Liever de directe bescherming van een spray? Heeft u meerdere honden met verschillende lichaamsgewichten? Of wilt u uw hond en kat beschermen met 1 product? Kies dan voor Exil Flea Free huidspray. Ideaal voor puppies en kittens!

Directe en langdurige bestrijding van vlooien en teken bij hond én kat met Exil Flea Free huidspray!

Voordelen van Exil Flea Free huidspray

 • directe bescherming
 • snelle bestrijding
 • voor honden en katten

Directe bescherming

Bij toediening verspreidt u het middel over de gehele vacht. Daardoor is het dier direct beschermd tegen vlooien en teken.

Snelle bestrijding

Vlooien worden binnen 18 uur na contact met Exil Flea Free huidspray gedood.
Het middel werkt ook tegen teken.

Voor iedere hond en kat

Exil Flea Free huidspray is geschikt voor honden en katten van alle maten, gewichten en rassen. Ook zeer geschikt voor puppy's vanaf 2 dagen oud.

Lange werkingsduur

Exil Flea Free huidspray werkt minimaal 4 weken tot maximaal 3 maanden. Gebruikt u Exil Flea Free huidspray omdat u vlooien ziet op uw hond? Behandel dan om de 4 weken.

Veilig voor uw hond

Exil Flea Free huidspray is officieel geregistreerd en voldoet aan alle wettelijke eisen. Exil heeft de veiligheid en effectiviteit aangetoond.

Biogance Conditioner Glanzende Vacht - Gliss Hair Conditioner 250ml

Biogance
glisshairconditioner
 • Beschrijving
 • Meer details

De conditioner Gliss Hair is een pH neutrale conditioner, zorgvuldig samengesteld op basis van jojoba-olie en tarwekiemen voor een drievoudige werking: ontwarrend, voedend en glad makend.

Resultaat: een zijdeachtige glans.

Gebruiksaanwijzing: de conditioner na het shampooën aanbrengen op een goed uitgespoelde vacht. Inmasseren, 2 minuten laten inwerken en uitspoelen. Borstelen in de richting van de vacht tijdens het drogen. Kan zowel zuiver als verdund (1/3) gebruikt worden. Vermijd contact met de ogen. Ook geschikt voor katten. Vermindert het risico op allergieën.

Biogance My Cat Shampoo 250ml

Biogance
mycat
 • Beschrijving
 • Meer details

De shampoo My Cat is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van argan-olie voor een herstellende, voedende, preventieve en hydraterende werking. Deze shampoo, rijk aan Omega 6 en vitamine A en E, hydrateert** de huid en voedt de vacht. Bovendien wordt de vacht beschermd tegen externe factoren zoals vervuiling, zonlicht en tabak.

Resultaat: een zachte, glanzende en herstelde vacht.

Gebruiksaanwijzing: op een natte vacht aanbrengen, inmasseren en uitspoelen. Doe dit nogmaals, maar laat de shampoo deze keer 2 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit. De shampoo kan zowel zuiver als verdund (1/3) gebruikt worden. Vermijd contact met de ogen. Ook geschikt voor katten en puppy’s. Vermindert het risico op allergieën. **Hydrateert de opperhuid.

Kattenschrik voor ca. 50m2

EcoStyle
34028
 • Beschrijving
Kattenschrik bestaat uit kleikorrels met een geurstof waar katten afkerig van zijn.
Vooral in rulle grond, dus ook daar waar in de tuin pas gewerkt is, komen katten graag om hun behoefte te doen. Als daar Kattenschrik gestrooid wordt, gaan de katten liever een straatje om!
 
Werkzame stof:
Plantenextracten

Frontline Combo Spot-on Kat

Frontline
G40702BW
 • Beschrijving

3 Pipetten

Emilineert vlooien, teken en bijtende luizen.

Fresh and Clean (500ml of 5Liter)

 • Beschrijving
Verkrijgbaar in 500ml of 5Liter.

Kattengras (Het ideale tuinje voor uw kat)

214640

Bogena Uiercrème 250 gram

16801
 • Beschrijving
 • Meer details

250 GRAM

Verzacht, beschermt en houdt de huid soepel

Uiercrème is samengesteld op basis van een niet vette crème die de eigenschap heeft diep door te dringen in de huid. Uiercrème geeft daardoor een goede bescherming tegen ongunstige weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. Bogena Uiercrème verzacht, beschermt en houdt de huid soepel.

Samenstelling / Werkzame stof

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Triclosan, Parfum, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Citric Acid

Bogena Uiercrème 900 gram

16800
 • Beschrijving
 • Meer details

900 GRAM

Verzacht, beschermt en houdt de huid soepel

Uiercrème is samengesteld op basis van een niet vette crème die de eigenschap heeft diep door te dringen in de huid. Uiercrème geeft daardoor een goede bescherming tegen ongunstige weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. Bogena Uiercrème verzacht, beschermt en houdt de huid soepel.

Samenstelling / Werkzame stof

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Triclosan, Parfum, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Citric Acid

Bogena Uierzalf 300 gram

Bogena
16945
 • Beschrijving
 • Meer details

300 GRAM

Uierzalf is zo samengesteld dat zij een uitermate goede bescherming geeft aan de huid.

Doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor een goede bescherming tegen ongunstige weersinvloeden zoals regen en wind of na zonnestraling. De zalf helpt bij onder andere ruwe handen en een schrale huid. Bogena Uierzalf verzorgt en beschermt.

Samenstelling / Werkzame stof

Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Lanolin Oil, Triclosan, Cymbopogon Nardus.

Bogena Uierzalf 700 gram

Bogena
16944
 • Beschrijving
 • Meer details

700 GRAM

Uierzalf is zo samengesteld dat zij een uitermate goede bescherming geeft aan de huid.

Doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor een goede bescherming tegen ongunstige weersinvloeden zoals regen en wind of na zonnestraling. De zalf helpt bij onder andere ruwe handen en een schrale huid. Bogena Uierzalf verzorgt en beschermt.

Samenstelling / Werkzame stof

Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Lanolin Oil, Triclosan, Cymbopogon Nardus.

Bogena Uierzalf 5 kilo

Bogena
16260
 • Beschrijving
 • Meer details

5 KILO

Uierzalf is zo samengesteld dat zij een uitermate goede bescherming geeft aan de huid.

Doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. De zalf helpt bij onder andere ruwe handen en een schrale huid. Bogena Uierzalf verzorgt en ontsmet.

Samenstelling / Werkzame stof

Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Lanolin Oil, Triclosan, Cymbopogon Nardus.

Frama Medicinale Werhanden-Handcreme

8718309610395
 • Beschrijving
Maakt de huid soepel en zijdezacht.

Voor de zeer droge en schrale handen en ter verzorging van het hele lichaam.

Voor de verzorging van de zeer droge en schrale voeten, bij eelt en hielkloven.

Beschermt de huid tegen alle weersinvloeden.

Frama Paardenbalsem voor hond en kat (200ml)

8718309610319
 • Beschrijving
 • Meer details

Deze paardenbalsem is een echte aanrader ter ondersteuning bij stramheid en overbelaste spieren en het houdt de gewrichten soepel. Door de combinatie van kruidenextracten en etherische oliën werkt het product sterk en dringt het diep door in de huid. Het ondersteunt een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. De weldadige werking van dit product is als tijdens het inmasseren voor uw huisdier merkbaar!

Inhoud 200ml

Gebruiksaanwijzing:
Met enige regelmaat (2 tot 6 maal per dag) zachtjes inmasseren op de huid totdat de balsem volledig is ingetrokken.

Bij verbetering dosering verlagen en eventueel in lagere dosering doorgaan.
Bij kleine huisdieren adviseren wij overleg met de dierenarts.
Bij twijfel raadpleeg uw dierenarts.

Ingrediënten:
Aqua, alcohol denat., glycerin, camphor, menthol, rosmarinus officinalis, glucosamine, methyl-sulfonylmethane, eucalyptus globulus, arnica montana, harpagophytum procumbens, sodium hydroxide, glycine soja, tocopherol, acrylates/c10-30 alkyl acrcylate copolymer, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, limonene.

Frama Heemst Complex (150 gram)

8718309610258
 • Beschrijving
 • Meer details
Door de unieke combinatie van deze kruiden is het speciaal geschikt voor een doelmatige ademhaling alsook om vrijer te ademen door de neus. Het is weldadig en verzachtend en gaat kriebel in de keel tegen. Door de drainerende en reinigende werking helpt het prima bij zwakke luchtwegen. Het optimaliseert de vitale functies van onder andere de longen, lost taai slijm op en geeft tevens verlichting bij hardnekkige "kennelhoest".

Heemst Complex is zowel acuut als langdurig inzetbaar.
Gebruiksaanwijzing:
Kat: ½ theelepel dagelijks door het voer heen.
Hond: ½ eetlepel tot 1 eetlepel dagelijks door het voer heen.

Bij verbetering dosering verlagen en eventueel in lagere dosering doorgaan.
Bij kleine huisdieren adviseren wij overleg met de dierenarts.
Bij twijfel raadpleeg uw dierenarts.

Ingrediënten:
Hoefblad, Kaasjeskruid, Weegbree, Zoethout, Heemstblad, Heemstwortel, Hyssop.

Inhoud: 150 gram

Frama Psyllium Husk (75 of150 gram)

8718309610296
 • Beschrijving
 • Meer details
Psyllium Husk, ook wel vlozaadvezels genoemd, zijn vezels met de eigenschap de ontlasting soepel te houden. Daardoor stimuleert het mede een betere peristaltische beweging van de darmen. Het resultaat: een dagelijkse darmwerking. Vlozaad bezit bovendien een hoog slijmvliesgehalte en bindt hierdoor in de darm aanwezige afvalstoffen. Tevens heeft het een reinigend effect. Frama Nature Best for Pets Vlozaad is een fijngemalen kwaliteit vlozaad, waardoor een snellere opname en werking wordt bewerkstelligd.

Gebruiksaanwijzing:
Kat: ½ theelepel dagelijks door het voer heen.
Hond: ½ eetlepel tot 1 eetlepel dagelijks door het voer heen.

Bij verbetering dosering verlagen en eventueel in lagere dosering doorgaan.
Bij kleine huisdieren adviseren wij overleg met de dierenarts.
Bij twijfel raadpleeg uw dierenarts.

Let op: dit middel verspreiden over droogvoer of nat voer wat gelijk gegeten wordt. Niet in water oplossen en laten staan i.v.m. het veranderen van de structuur van de vezels.

Ingrediënten:
Vlozaad / Psyllium Husk

Inhoud: 150 gram