Barca + Farm Food + Runner + Cavom Hondenvoeding

Onze gebruiks- en gezelschapshond kan vandaag de dag niet zelf meer zijn eigen voedingspatroon samenstellen, hierdoor krijgt onze hond vaak teveel of te weinig van bepaalde voedingstoffen. Door langdurige onderzoeken is in de loop der tijd veel kennis en deskundigheid verzameld over onze honden en de voeding voor hen. Met deze kennis biedt Barca onze honden een droogvoer aan met natuurlijke ingrediënten in de juiste balans om het gehele welzijn van uw hond te bevorderen.

!

Cavom puppy compleet junior 5 of 20 kilo

Inhoud  5 of 20 Kg

Voordeelverpakking - 20 kilo

Volledige en hoogwaardige maaltijd voor puppy's

Licht verteerbaar

Geperste brokken

Natuurlijke hondenvoeding

Bevat alle essentiële voedingstoffen in de juiste verhouding

Cavom compleet 5 of 20 kilo

Inhoud 5 of 20 Kg

Licht verteerbaar

Geperste brokken

Volledige en hoogwaardige maaltijd voor de volwassen hond

Natuurlijke hondenvoeding

Bevat alle essentiële voedingstoffen in de juiste verhouding

Runner Maintenance

r01
Gewicht: kg
Inhoud 18 Kg

Barca Premium Mini 20 kilo

10238
Gewicht: kg
Inhoud 20 kilo

Speciaal ontwikkeld voor honden met een normaal tot hoog activiteitenniveau. Bevordert een gezond lichaam en het algehele welzijn. De Barca Premium Mini is een kleiner brokje voor de kleine rassen.

Barca Premium Puppy / Junior 20 kilo

10236
Gewicht: kg
Inhoud 20 Kg

Een compleet en optimaal samengestelde puppyvoeding met natuurlijke ingrediënten is de basis voor een gezonde ontwikkeling van uw pup en helpt bij een gelijkmatige groei. De voeding kan reeds worden bijgevoerd vanaf 3 weken.

Barca Premium Adult 20 kilo

10240
Gewicht: kg
Inhoud 20 Kg

Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met een normaal tot hoog activiteitenniveau. Bevordert een gezond lichaam en het algehele welzijn.

Barca Senior 20 kilo

A51479
Gewicht: kg
Inhoud 20 Kg
De senior brok bevordert gezonde gewrichten en zorgt voor meer mobiliteit en geeft verlichting bij artritis.
Bij oudere honden is de effectieve verteerbaarheid lager, de hoge verteerbaarheid van Barca bevordert de blijvende toevoer van voedingsstoffen. De conditie van huid en vacht wordt gestimuleerd door gezonde vetzuren.

Farm Food He 15 kilo

1015
Gewicht: kg
Inhoud 15 Kg

Farm Food is 100% natuurlijke voeding en bevat geen kunstmatige antioxydanten en conserveringsmiddelen. Daarom is het belangrijk dat Farm Food HE bewaard wordt op een koele en donkere plaats waar het kan 'ademen'. Bewaar Farm Food HE daarom niet in een afgesloten ton.

FarmFood Zalmolie 15 kilo

Gewicht: kg
Inhoud 15 Kg
Tijdens diverse testen met het hondenvoer is er gebleken dat een deel van de honden nog meer baat heeft bij Farm Food HE wanneer de gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door Schotse Zalmolie. Een ander deel van de honden daarentegen blijkt de meeste baat te hebben bij de huidige samenstelling van Farm Food HE met lijnzaadolie. Daarom hebben ze bij Farm Food besloten om naast de huidige vertrouwde samenstelling met lijnzaadolie (wat vanaf nu word aangeduid met “Classic”) Farm Food HE aan te bieden met Schotse Zalmolie (aangeduid met Schotse Zalmolie).