beaphar logo
Beaphar Kat

Bij Beaphar ontwikkelen we voortdurend de beste voeding, verzorgingsproducten en medicijnen voor uw huisdier. Beaphar heeft een grote verscheidenheid aan gezondheids- en verzorgingsproducten, medicijnen en voedingsmiddelen.

Deze rubriek bevat op dit moment meer dan 54 producten

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

 • Beschrijving
 • Meer details

Breedspectrum ontwormingsmiddel voor katten vanaf 2kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel.

Dosering:
2 – 4kg: ½ tablet
4 – 8 kg: 1 tablet
8 – 12kg: 1½ tablet

Hoe vaak een wormkuur toegepast dient te worden hangt af van o.a. de leeftijd en de omgeving van het dier. Gemiddeld is dit 4x per jaar. Indien uw kat meegaat op vakantie, is het verstandig navraag te doen of voor het betreffende land een ander advies geldt.

Werkzaam tegen:

- Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus multilocularis)
- Haakwormen (Ancylostoma tubaeforme)
- Spoelwormen (Toxocara cati)
- Hartwormziekte (Dirofilaria immitis), preventieve behandeling

 • Eenvoudig toe te dienen: meestal slechts 1 tablet per dier
 • Kleine tabletten met rundvleessmaak
 • Breedst werkend ontwormingsmiddel
 • Bevat de nr. 1 gebruikte werkzame stoffen voor ontworming in Nederland

Beaphar Bio Omgevingsspray 400ml

10693
 • Beschrijving
 • Meer details
400ml
Bio Omgevingsspray is een bestrijdingsmiddel tegen vlooien en -larven in de omgeving van hond en kat zoals het tapijt, de mand en andere plekken waar het dier vaak komt. Op basis van natuurlijke pyrethrinen. Bij een vlooienbesmetting bevindt 95% van de besmetting zich in de omgeving van het dier in de vorm van vlooieneitjes, -larven en -poppen. Door de omgeving te behandelen, wordt een aanwezige vlooienplaag eerder halt geroepen. Afhankelijk van de ernst van de besmetting is het product tot 14 dagen werkzaam.
 • Direct actief
 • Op basis van natuurlijke pyrethrinen
 • Tot 14 dagen werkzaam
 • De bus op ongeveer 30 cm afstand van de te behandelen plaatsen houden en met een zwaaiende beweging licht bespuiten, met name die plaatsen waar de hond of de kat zich regelmatig ophoudt. Het verdient aanbeveling om de hondenmand eveneens met dit middel te behandelen.
  Wanneer na 2 weken nog overlast van vlooien wordt ondervonden de bespuiting herhalen.
  Een volle bus is goed voor de behandeling van 20 m2.
  vloeroppervlak

  Beaphar Premium Shampoo Kat en Kitten 250ml

  Beaphar
  12066
  • Beschrijving
  • Meer details
  De unieke formule van deze shampoo voor katten werd speciaal ontwikkeld door onze dierenartsen. Deze shampoo op basis van witte thee en zijde hydrateert de huid en voedt het haar van katten en kittens. De eiwitextracten van actieve zijde werken beschermend, gladmakend en verbeteren de weerkaatsing van het licht. Het vereenvoudigt het ontwarren, zonder het haar te verzwaren. Het haar wordt zacht, soepel en gemakkelijk te borstelen. Deze crèmige shampoo reinigt de vacht op een zachte manier en zorgt voor een glanzend, licht geparfumeerd en volumineuzer effect. De neutrale pH waarde van deze shampoo respecteert de gevoelige huid van katten en kittens.
  • Met natuurlijke extracten van witte thee en zijde
  • Voedt, hydrateert en zorgt voor een zachte, glanzende vacht
  • Ontwikkeld door dierenartsen
  • pH Neutraal
  • Zonder parabenen

  Beaphar Test de Teek

  • Beschrijving
  Verkrijgbaar in: 1 en 3 stuks!

  Voor teken op mens en Dier.

  Test de Teek op de Borrelia bacterie (ziekte van Lyme).

  Resultaat in 10 minuten.

  Handige doe-het-zelf test.

  Beaphar Wondzalf 30g

  11979
  11979
  • Beschrijving
  • Meer details

  Wondzalf voor de nazorg van insectenbeten, oppervlakkige wondjes en scheurtjes van de huid, schurft of schimmelinfecties bij knagers.

  Wondzalf bevat onder andere Aloë Vera. Aloë Vera heeft een antibacterieel effect als het wordt toegepast op de huid. Verder stimuleert het de genezing van wonden en huidscheurtjes. Calendula verzacht de huid en maakt deze soepel en helpt hierdoor het herstel van de huid bevorderen. Calendula hydrateert de huid.

  Beaphar No Stress (Kat) 3 pipetten)

  Beaphar
  8711231139033
  • Beschrijving
  • Meer details

  Beaphar No Stress druppels kalmeren, stimuleren goed gesdrag en verminderen stress bij katten.

  Deze Druppels bevatten Valeriaanextract; een natuurlijk middel met een kalmerende werking. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam.

  Valeriaan komt van nature voor in Europa en groeit bij voorkeur op drassige, vochtige gronden. De plant wordt tot 1,5m hoog en uit de wortels wordt valeriaanextract gewonnen. De plant wordt in de volksmond ook wel kattenkruid genoemd, omdat de plant een grote aantrekkingskracht uitoefend op katten. Valeriaan bevat verschillende etherische oliën. Enkele van deze etherische oliën bevatten elementen die de overdracht van prikkels in zenuwcellen afremmen. Hierdoor worden dieren dus minder geprikkeld vanuit de omgeving en dus rustiger.

   

  No Stress druppels zijn bij honden te gebruiken bij overmatig blaffen en janken, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. Geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden.

   

  Bij katten zijn de No Stress druppels te gebruiken bij overmatig miauwen en sproeien, verlatingsangst, pension- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. Geschikt voor alle kattenrassen van alle leeftijden.

   

  Gebruiksaanwijzing:

  Elke week 1 pipet direct op de huid tussen de oren aanbrengen zodat het product niet opgelikt kan worden. Het product wordt werkzaam ongeveer één uur na het aanbrengen. De dosering is gewichtsonafhankelijk. Voor kleine en grote dieren volstaat de behandeling met 1 pipet per week.

  Beaphar No Stress Band kat

  8711231111053
  • Beschrijving
  Reizen of verhuizen, bij onweer, bij vuurwerk, bij vernieling of ongewenst territoriumgedrag.

  Vermindert stress en houdt katten kalm door het rustgevende effect van valeriaan en lavendel gedurende 3-4 weken. Te gebruiken bij overmatig miauwen of sproeien, bij verlatingsangst, bij pension- en dierenartsbezoek, bij reizen of verhuizen, bij onweer, bij vuurwerk, bij vernieling of ongewenst territoriumgedrag en bij moeilijkheden met samenleven. Geschikt voor alle kattenrassen en leeftijden. Werkzaam na ca. 1 uur.

  • Kalmeert en vermindert ongewenst gedrag
  • Bevat valeriaan en lavendel
  • Gedurende 3-4 weken werkzaam

  Beaphar No Stress Spray kat 125ml

  11104
  • Beschrijving

  Helpt katten zich veilig te voelen in een voor hen stressvolle omgeving. Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel. Te gebruiken bij overmatig sproeien of miauwen, verlatingsangst, reizen of verhuizen, onweer en vuurwerk.

  • Voor een aangename omgeving
  • Helpt katten zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving

  Beaphar Druivensuiker 500gr

  10247
  • Beschrijving

  Druivensuiker is een bron van eenvoudig opneembare energie voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Deze belangrijke energiebron wordt direct na inname verbrand waardoor er warmte en energie vrijkomt. Tevens is Druivensuiker een versterkingsmiddel voor zieke en zwakke dieren. Vitamine B1 is toegevoegd voor de opname van het druivensuiker en voor de afbraak van verbrandingsproducten.

  Beaphar Gistocal 250 gram en 500 gram

  • Beschrijving
  Verkrijgbaar in 250 gram en 500 gram

  Gistocal stimuleert de groei en levenskracht van het jonge dier en verhoogt de weerstand tegen ziekten. Het handhaaft de gezondheid van het volwassen dier en voorkomt vroegtijdige veroudering. Gistocal bestrijdt ook met succes huidafwijkingen en jeuk, veroorzaakt door de meest voorkomende tekorten in de voeding.

  Beaphar Vlooienshampoo Kat 100ml

  Beaphar
  10328
  • Beschrijving
  Vlooienshampoo is een shampoo ter bestrijding van vlooien, luizen en teken op de kat. De werkingsduur tegen vlooien is zeer kort (max. 1 week) en het middel is daarom enkel geschikt voor bestrijding van een aanwezige vlooien besmetting. Gebruik dit product in combinatie met een omgevingsproduct zoals Diagnos Tapijtspray. Werkzame stof Permethrin 1%

  Beaphar Kitty Milk 200g

  10358
  • Beschrijving
  Kitty-Milk is een volwaardige voeding voor moederloze kittens van 1 tot 35 dagen. Kitty-Milk is tevens geschikt als bijvoeding voor de moederpoes tijdens de dracht en de zoogperiode. Gewone melk voorziet niet in de behoefte aan eiwit, vet en taurine, waardoor tekorten kunnen ontstaan. Kitty Milk met verbeterd recept!! De Beaphar Kitty Milk ontvangt u nu met verbeterd recept. Door dit nieuwe recept benadert het nog beter de moedermelk. De drie belangrijkste veranderingen zijn: 1) Eiwitpercentage is gestegen naar 32%. 2) Taurine is toegevoegd. Katten kunnen dit niet zelf aanmaken, honden wel. Taurine is van levensbelang voor zowel het gezichtsvermogen als het hart. 3) De reeds aanwezige hoeveelheid vitamine A en C is verhoogd. Vitamine A is goed voor het gezichtsvermogen, instandhouding van celmembranen en de groei van botten en tanden. Vitamine C ondersteund het afweersysteem en beschermt het weefsel in de gewrichten. De samenstelling is dus gewijzigd. De dosering blijft gelijk, namelijk; 1 deel Kitty Milk mengen met 3,5 delen water.

  Beaphar Algolith 500g

  10360
  • Beschrijving

  Algolith is een aanvullend diervoeder. Het is een natuurlijk zee-algenmeel dat onder bijzondere omstandigheden wordt bereid. Algolith bevat een relatief hoog percentage sporenelementen (bijv. Jodium) en vitaminen en heeft daardoor een bijzonder gunstige werking op alle lichaamsfuncties. Uiterlijk is dit te zien aan een betere haar- en huidconditie. De natuurlijke kleur van vacht, ogen en neus wordt versterkt.

  Beaphar Diarree remmer Inhoud: 20 stuks

  10730
  • Beschrijving
  iarreeremmer, geregistreerd diergeneesmiddel tegen acute diarree en/of andere darmstoornissen. Werkt zeer snel. Bij chronische diarree raden wij aan het product Darmreiniger te gebruiken (Darmreiniger is langdurig zonder problemen te gebruiken). Werkzame stof tannine-albuminate 325mg/tablet.

  Beaphar Zenuwtabletten hond / kat Inhoud: 20 stuks

  10789
  90856_2
  • Beschrijving
  Zenuwtabletten kalmeren onrustige honden en katten. Geschikt voor rond de jaarwisseling (vuurwerk), bij onweer en andere onrustige momenten. Zenuwtabletten kalmeren zonder het dier te versuffen. Op basis van natuurlijke kruiden.

  Beaphar Fiprocat 3 pipetten

  10810
  • Beschrijving
  Druppels tegen vlooien in handige pipet. Het is een Fipronil spot-on oplossing voor katten. Er is één verpakking voor katten vanaf 1 kg lichaamsgewicht en ouder dan 8 weken. Ideaal om katten langdurig te beschermen tegen vlooien. • Werking tegen vlooien gedurende 4 weken • 1 pipet per behandeling, 3 pipetten in verpakking • Voor katten vanaf 1 kg en ouder dan 8 weken • Handige pipet voor toediening in de nek • Pipet kan na het openen neergezet worden, zodat de huid van de kat goed vrijgemaakt kan worden met 2 handen voor het toedienen van de pipet.

  Beaphar Wormmiddel Totaal kat Inhoud: 10 stuks

  Beaphar
  10924
  • Beschrijving
  Voor katten tot 5 kilo.
  Diagnos Totaal wormmiddel in tabletvorm ter bestrijding van alle soorten wormen voor katten vanaf 4 weken. Met het totaal wormmiddel worden alle wormen bestreden. De behandeling dient na 2 weken herhaald te worden. (1 keer ontwormen betekend dus dat u behandeld, vervolgens 2 weken wacht en de behandeling herhaald.) Ontworm uw kat(ten) minimaal 2 keer per jaar. Werkzame stof Piperazine adipate 180mg/tablet Niclosamide 100.8mg/tablet

  Beaphar Tapijtspray 400ml

  Beaphar
  11055
  • Beschrijving
  Tapijtspray kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en -larven op het tapijt, de mand en omgeving van het dier. Aërosol, dus makkelijk toepasbaar. Bij een vlooienbesmetting is het belangrijk het dier zo snel mogelijk vlovrij te maken met bijvoorbeeld vlooiendruppels of shampoo. De omgeving behandelt u met deze spray. Om vlooienplagen te voorkomen kunt u Vlooien Anti Conceptie gebruiken. Werkzame stoffen: pyrethrinen en piperonylbutoxide. Gehalten: resp. 0,375% en 1,275%

  Beaphar Keep Off 100ml

  Beaphar
  11058
  • Beschrijving
  Keep Off is een afweermiddel dat op plaatsen waar men katten liever niet ziet kan worden gebruikt. De reuk is voor katten onaangenaam, maar zeker niet schadelijk. Voor gebruik binnenshuis.

  Beaphar Voedingsset (zuigflesje)

  Beaphar
  11244
  11244
  • Beschrijving
  De Beaphar Set is uitstekend geschikt voor het grootbrengen van pasgeboren en opgroeiende huisdieren. Ook kan het als hulpmiddel dienen bij de voedselopname van zieke en herstellende dieren. De set bestaat uit een drinkflesje, een aantal speentjes en een schoonmaakborsteltje. Beaphar heeft verschillende moedermelkvervangers.

  Beaphar Berkenteerolie 10ml

  Beaphar
  11274
  • Beschrijving
  Berkenteer Olie voor de verzorging van de vermoeide en/of schrale huid. Voor uitwendig gebruik

  Beaphar Catty Home 10ml

  Beaphar
  11292
  • Beschrijving
  Catty Home is een natuurlijk preparaat op basis van valeriaan, dat een sterke aantrekkingskracht uitoefent op de kat. Catty Home bevat geen schadelijke stoffen en is zeer geschikt als hulpmiddel bij het trainen en opvoeden van de kat. Gebruiksaanwijzing: Sprenkel een paar druppels op de krabpaal. Hierdoor zal de kat dit meteen een aantrekkelijk voorwerp vinden en zijn nagel hier scherpen. Niet gebruiken op planten of dieren.

  Beaphar Anti-Klit spray 150ml

  Beaphar
  11409
  • Beschrijving
  Beaphar Anti-Klit Spray met amandelolie maakt het haar makkelijk kambaar en voorkomt klitten. De vacht wordt zijdezacht en glanzend. Voor gebruik schudden. Vanaf 30 cm afstand grondig insprayen, 10 minuten laten inwerken en daarna goed doorkammen.

  Beaphar Malt Bits 35gr

  Beaphar
  11413
  • Beschrijving
  Malt Bits Kat is een gezonde knapperige kattensnack voor tussendoor gevuld met haarbalpasta hetgeen de natuurlijke afvoer van ingeslikte haren bevordert.

  Beaphar Vit Bits 35gr

  Beaphar
  11416
  • Beschrijving
  De buitenzijde is lekker knapperig en de binnenzijde bevat een lekkere vitaminepasta. Een lekkere manier om extra vitamines te geven aan de kat!