Avian

!

Avian Nectar Sunbird-Exoten 1 - 5 - 10 kilo

Verkrijgbaar in 1 - 5 en 10 kilo verpakking!
Nectar voorziet in een belangrijk deel van de dagelijkse behoefte van vele soorten vogels, zoals: nectarvogels, suikervogels, honingzuigers, brilvogels, bloesempikkers, spinnenjagers, bladvogels, tangara's, organisten en buulbuuls.

Avian Nectar Lori 1 - 2,5 - 5 - 10 kilo

Verkrijgbaar in 1 - 2,5 -5 - 10 kilo!
Avian Nectar Lori is een compleet en evenwichtige voeding speciaal ontwikkeld voor de nectaretende lori’s, vijgenpapegaaitjes en swift parkieten.

InsectenPate

Insecten paté

verkrijgbaar in: 800 gr ,5 kg en 15 kg

Universeelvoer

Verkrijgbaar in : 1 kilo en 15 kilo

Fruit paté

Verkrijgbaar in: 1 kg 5 kg en 15 kg

Eivoer Vet

Verkrijgbaar in : 1kg ,5 kg en 15 kg

Eivoer Vet Rood

Verkrijgbaar in : 1kg ,5 kg en 15 kg

Avian High Energy Opfok- en handopfokvoer

Verkrijgbaar in 200 gr
Er kan een noodzaak ontstaan om over te gaan op handopfok, bijvoorbeeld als de oudervogel doodgaat, de ouders weigeren om te voeren, als er meerdere jongen in één broed zitten en de jongste niet genoeg wordt gevoerd. Handopfokvoer wordt heel vaak als dwangvoeding verstrekt bij zieke of verzwakte vogels.

Avian Rusk opfokkorrel 1 - 2,5 kilo

Verkrijgbaar in 1 - 2,5 kilo!
Avian Rusk is een speciaal tarweproduct dat wordt gemaakt uit zuiver tarwebloem, een eiwit rijke grondstof. Rusk zoals wij die kennen en gebruiken is een gebakken en gemalen granenproduct. De vogelliefhebber gebruikt het als vul- of bindmiddel.  Het staat bekend om zijn uitstekende wateropname. Rusk heeft als eigenschap dat het circa 8 à 10 keer zijn eigen gewicht aan water vast houdt.

Avian d'Or Aromabitic 250ml

Door de pluimvee- vogel en duivensector worden aanzienlijke inspanningen geleverd om de voeder- en voedselveiligheid te verhogen. Zowel het therapeutisch gebruik van antibiotica als het gebruik ervan in kleine doseringen als groeibevorderaar heeft tot veel kritiek geleid. Er wordt door medici gevreesd dat de huidige antibiotica hun doeltreffendheid zullen verliezen ten gevolge van de ontwikkeling van bacteriële resistenties.

Avian Biergist 500 gram

500 gram
Biergist stabiliseert en reguleert de darmflora op een natuurlijke manier, het heeft een preventieve werking tegen maag- en darmstoornissen (diarree) en stofwisselingsproblemen in maag. Biergist bindt en inactiveert schadelijke stoffen en mycotoxinen. Het verbetert het lichaamseigen afweersysteem tegen infecties door de vorming van een beschermende biofilm op het darmslijmvlies.

Avian Stuifmeel gemalen

Verkrijgbaar in 500 gram - 1 kilo - 2,5 kilo - 25 kilo
Stuifmeelpollen zijn niet alleen van levensbelang voor de bijen, het unieke mengsel bevat, als voedingssupplement  ook voor onze vogels essentiële stoffen voor een goede gezondheid. De voedingstoffen in de stuifmeel zijn licht verteerbaar en worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen, waardoor het een zeer voedzaam natuurlijk supplement is.

Avian Knoflook met Vitamine B-complex 500 gram

Knoflook werkt bloedzuiverend, remt de groei van coccidiose, is gunstig voor de bloeddruk en wordt gebruikt als slijmoplosser. Het bevat allicine, een natuurlijk antibioticum, dat de groei van schadelijke, ziekmakende, bacteriën remt. Een ander uniek kenmerk van Avian knoflook is dat de twee voornaamste werkzame inhoudsstoffen - knoflook en vitamine B-complex niet alleen zijn gestandaardiseerd, maar zich ook gescheiden in de poeder bevinden. Pas in het lichaam worden deze twee, inhoudsstoffen omgezet in allicine en B-complex. Hierdoor is de werkzaamheid van Avian knoflook vele malen groter. Knoflook werkt preventief tegen vliegen, muggen, luis en bloedluis.

Avian Knoflook vloeibaar 500ml

500ml
Knoflook is een natuurlijk voedingssupplement in gelvorm voor dieren, geschikt voor onze volièrevogels en duiven.

Knoflook bevat allicine als natuurlijke werkzame stof. Naast allicine bevat knoflook ook behoorlijke hoeveelheden salicylzuur, B vitamines, eiwit of wel aminozuren en ook de mineralen calcium, fosfor, selenium, zink en nikkel.

Avian Spirulina

Verkrijgbaar in 125 gram - 250 gram - 500 gram - 1 kilo
Dit microscopisch plantaardig voedingsmiddel is een eetbaar blauw-groene micro-algensoort,verkocht in een droge poedervorm. Het versterkt veerkleuring, glans, stimuleert het broeden en verhoogt  de vruchtbaarheid en in belangrijke mate het weerstandsvermogen. Simpelweg, strooi het over vers fruit, groente, mix het door universeelvoer of door uw nektar.

Avian Premium Tarwekiemolie

Verkrijgbaar in 100ml - 250ml
Tarwekiemolie wordt gewonnen uit kiemende tarwekorrels, die 13% olie bevatten. De olie bevat veel bestanddelen die ook in het menselijk lichaam voorkomen en is daardoor een uitstekend voedingssupplement, goed voor de bloedsomloop en zenuwstelsel. Tarwekiemolie heeft een gunstige invloed op de energiestofwisseling. de souplesse van de spieren en het prestatievermogen. Het kan een waardevolle ondersteuning zijn voor de gezondheid en geeft meer energie. Avian Premium Tarwekiemolie is een goudgele, koudgeperste, naar graan ruikende olie uit de eerste persing en wordt verkregen uit de kiemen van de tarwekorrels.

Avian Tagetes Yellow

Verkrijgbaar in 150gram - 500gram
Avian Tagetes Yellow is een vorm van natuurlijke pigmenten gebruikt in de voeding van pluimvee en wordt gebruikt om de eidooier een mooie oranje kleur te geven.
In de vogelwereld kennen we de Tagetes als een natuurlijke kleurstof voor onze gele vogels als gele kwikstaart, bijeneters, menievogel (pop), kernbijters maar ook ter ondersteuning van de geelkleuring bij bijv. de brilvogel.
Het heeft niet alleen een effect op de gele kleuring maar intensiveert ook een bruine-, een groene- of blauwe kleur.

Avian Meelworm Voedingssubstraat

Verkrijgbaar in 1 kilo - 2,5 kilo
Avian meelwormvoedingssubstraat is speciaal ontwikkeld om als voedingbodem te fungeren voor uw meelwormen, buffalo's, morio's of krekels.  Meelwormen hebben een zeer lage voedingswaarde. Ze zijn vet en bevatten vele malen meer fosfor dan calcium. Door het opnemen van de voedingsubstraat geeft het uw voederdieren een extra “boost” , het verhoogd de voedingswaarde van uw voedseldieren door de opname van het voedingsubstraat.

Avian Vitamine A 150 gram

150 gram
Vanuit een voedings perspectief is het vitamine A een van de meest waarschijnlijke van de vitaminen welke een deficiëntie kan veroorzaken bij vogels in gevangenschap. Vitamine A  (retinol) is een vetoplosbare vitamine en komt in geringe hoeveelheden in de voeding voor. 
Vitamine A zorgt voor een goede weerstand. Vele oogproblemen komen voort uit een tekort aan vitamine A. Daarnaast kan een tekort een dof verenkleed veroorzaken.

Avizn Vitamine E 150 gram

150 gram
Vitamine E is een belangrijke voedingsstof die een regulerende werking heeft op allerlei lichaamsprocessen die bij het ouder worden de neiging hebben te verslechteren. Veel van de gunstige uitwerkingen van vitamine E hebben verband met zijn functie als vetoplosbare antioxidant.

Avian AviTotaal multivitamine

Verkrijgbaar in 150gr - 250gr - 500gr - 1 kilo - 4 kilo
De vernieuwde formule AviTotaal is een belangrijke combinatie van vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen welke in belangrijke mate de gezondheid van uw vogels bepalen.
Het stimuleert de groei en gezondheid van uw vogels en uw jonge kweek.

Avian BreederMix

Verkrijgbaar in 500gr - 1,5 kilo
Door de grote vraag naar een product om onze kweekvogels in een optimale conditie te brengen en de kweekresultaten te verbeteren heeft Avian Bird Food Products de Breeder~Mix ontwikkeld.

Avian TrioVit - NutriBoost multivitaminen

Verkrijgbaar in 250gram - 500 gram
TrioVit - NutriBoost is een uiterst hoogwaardig vitamine-, mineralen menging met alle benodigde aminozuren, sporenelementen, spirulina platensis en het vitamine B-complex met daaraan toegevoegd calcium-fosfor, speciaal voor de groep insectenetende vogels.

TrioVit - NutriBoost is een speciaalmix van het AviTotaal, CarniZoo en Spirulina.

Avian Carmix Carnivoren~Mix

Verkrijgbaar in 500gr - 1 kilo
Carmix Carnivoren~Mix is een speciaal vitamine- en mineralen-concentraat voor vleesetende zoogdieren, vogels en reptielen.

Avian Carni-Zoo

Verkrijgbaar in 500gr - 1 kilo - 4 kilo
Het product is speciaal ontwikkeld in samenwerking met vogelparken en dierentuinen en bevat alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen voor de carnivore dieren, zoals roofvogels, felines (katachtige), ursidaes (beren), canidaes (wolven), canine (honden) maar ook de reptielen. Door toevoeging van Carni-Zoo aan het vlees, prooi of voedseldieren als meelwormen, buffalo's, wasmotten en krekels krijgt het dier of de vogel de essentiële hoeveelheid vitaminen, mineralen en sporenelementen binnen voor hun dagelijkse activiteiten.