erik luijerink 2
Denkacat kattenvoeding

Gezond van binnen,
mooi van buiten

Dankzij een combinatie van praktijkervaring en wetenschap heeft dierenarts Erik Luijerink een kwaliteitsvoeding ontwikkeld die zowel smakelijk als 100% natuurlijk is.

DENKACAT SPECIAL KITTEN

8711625001243
  • Beschrijving

Kittens / jonge katten: 2-12 mnd

Kleine brokjes voor de groeifase, ook geschikt voor drachtige en lacterende poezen.

De beste basis voor een gezonde groei: rijk aan energie, vitaminen en mineralen.

Met calcium en fosfor voor stevige botten. Een hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten voor een goede bespiering. Met kip & rijst, dus zeer licht verteerbaar en uitermate geschikt voor het nog gevoelige spijsverteringsapparaat in ontwikkeling. Als u het menu van uw kat verandert, kunt u dit het beste geleidelijk doen. De voerhoeveelheid is o.a. afhankelijk van leeftijd, mate van activiteit en leefomstandigheden. Zorg dat naast Denkacat altijd voldoende en vers drinkwater beschikbaar is.

DENKACAT ADULT PLUS

8711625001281
  • Beschrijving

(Volwassen katten: 1-8 jr)

Meer dan 40 natuurlijke voedingsstoffen zorgen voor een optimaal energieniveau en een gezonde, vitale kat.

Voor een optimale conditie van huid en vacht en een sterk immuunsysteem.

De speciale vorm van de krokante brokjes zorgen voor een natuurlijke reiniging van het gebit en helpt tandplak en tandsteen voorkomen.

Met kip & vis: licht verteerbaar, smakelijk en gezond.

 

Als u het menu van uw kat verandert, kunt u dit het beste geleidelijk doen. De voerhoeveelheid is o.a. afhankelijk van leeftijd, mate van activiteit en leefomstandigheden. Zorg dat naast Denkacat altijd voldoende en vers drinkwater beschikbaar is.

DENKACAT SENIOR PLUS

8711625001403
  • Beschrijving

(Oudere katten vanaf 8 jaar)

Deze Balansvoeding is geheel afgestemd op de gewijzigde voedingsbehoefte van de senior kat en kenmerkt zich door een verlaagd percentage eiwitten, calcium, fosfor en mineralen, ter voorkoming van nierproblemen.

Met kip: licht verteerbaar, smakelijk en gezond. Extra lecithine houdt de vacht in goede conditie.

De brokjes zijn gemakkelijk te kauwen, reinigen het gebit op natuurlijke wijze en zorgen voor een goede doorbloeding van het tandvlees. Als u het menu van uw kat verandert, kunt u dit het beste geleidelijk doen. De voerhoeveelheid is o.a. afhankelijk van leeftijd, mate van activiteit en leefomstandigheden. Zorg dat naast Denkacat altijd voldoende en vers drinkwater beschikbaar is.

DENKACAT HYPO-SENSITIVE

8711625001366
  • Beschrijving

Ontwikkeld door dierenartsen voor katten met een gevoelige spijsvertering (hetgeen zich doorgaans uit in diarree, braken en soms ook huidproblemen).

Bevordert een goede werking van het spijsverteringsapparaat (maag, darm en lever).

Een hoog percentage optimaal verteerbare dierlijke eiwitten, staat garant voor een compacte, stevige (dus makkelijk op te ruimen) ontlasting. Het geven van tussendoortjes verstoort de balans van deze voeding en daarmee het eindresultaat (de vertering/ontlasting). Bijvoeren is niet nodig en niet wenselijk. Als u het menu van uw kat verandert, kunt u dit het beste geleidelijk doen. De voerhoeveelheid is o.a. afhankelijk van leeftijd, mate van activiteit en leefomstandigheden. Zorg dat naast Denkacat altijd voldoende en vers drinkwater beschikbaar is.

DENKACAT HYPO-STRUVITE

8711625001748
  • Beschrijving

Ontwikkeld door dierenartsen voor katten met een bewezen blaasgruisprobleem. Voorkomt het ontstaan van struviet kristallen in de blaas en een mogelijke verstopping van de urineleider. Een hoog percentage optimaal verteerbare dierlijke eiwitten, staat garant voor een compacte, stevige (dus makkelijk op te ruimen) ontlasting. Het geven van tussendoortjes verstoort de balans van deze voeding en daarmee het eindresultaat. Bijvoeren is niet nodig en niet wenselijk. Als u het menu van uw kat verandert, kunt u dit het beste geleidelijk doen. De voerhoeveelheid is o.a. afhankelijk van leeftijd, mate van activiteit en leefomstandigheden. Zorg dat naast Denkacat altijd voldoende en vers drinkwater beschikbaar is.