Metazoa Knaagdieren

Metazoa caviakorrel 25 kg

Matazoa
2245
  • Beschrijving

Toeslag bij versturen Euro 3,50 per artikel.

De Metazoa caviakorrel is een geperste brok van 4 mm doorsnede. Caviavoer dient onbeperkt gevoerd te worden naast een matige hoeveelheid goed hooi.
Deze korrel bevat een zeer hoog vitamine C gehalte (5000 mg/kg). Dit is belangrijk voor een cavia, omdat ze zelf geen vitamine C uit hun voeding aan kunnen maken.

Metazoa Knaagdiuerenkorrel Basis 25 kilo

Matazoa
20126
  • Beschrijving
  • Meer details

Toeslag bij versturen Euro 3,50 per artikel.

De Metazoa knaagdierenbrok is een geperste brok van 12 mm doorsnede zodat het ook goed in de bredere voerruiven blijft liggen zonder er doorheen te vallen. Verspilling behoort zo tot het verleden.

U voert dus een stuk goedkoper. Bij de produktie van deze knaagdierenbrok wordt o.a. gebruik gemaakt van visprodukten.  Andere soorten dierlijke eiwitten worden niet gebruikt. Het bijvoeren van bijvoorbeeld honden- en/of kattenvoer, wat gebruikelijk is bij de diverse soorten knaagdierenvoer, behoort met Metazoa knaagdierenbrok dan ook tot het verleden. Dit heeft op zijn beurt ook weer een kostenverlagend effect op uw voerkosten.

Deze brok is zowel voor muizen, ratten, hamsters als gerbils geschikt.

Metazoa knaagdierkorrel premium 25 kilo

Matazoa
2244
  • Beschrijving

Toeslag bij versturen Euro 3,50 per artikel.

De Metazoa knaagdierenbrok is een geperste brok van 12 mm doorsnede zodat het ook goed in de bredere voerruiven blijft liggen zonder er doorheen te vallen. Deze brok is zowel voor muizen, ratten, hamsters als gerbils geschikt. Metazoa knaagdierenbrok bevat hoogwaardige visprodukten. Dit maakt de voeding superieur t.o.v. vele andere producten die alleen plantaardige grondstoffen gebruiken.