Voeding

!

Aqua-Ki Gold flakes

Leverbaar in: 1000ml/200gram - 100ml250ml/50gram

Volledig hoofdvoer voor alle soorten Goudvissen. De uitstekende kwaliteit van deze ingrediënten zorgt voor een hoge nutritionele waarde en een rijke inhoud aan natuurlijke vitamines en mineralen. Deze zorgen ervoor dat uw vissen er mooi, gezond en vitaal uitzien. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer enkele malen per dag met een hoeveelheid die in enkele minuten volledig kan worden opgenomen.

Aqua-Ki Gold Gran

Verkrijgbaar in: 250ml/110gram  - 

100ml/50gram

Volledig hoofdvoer voor alle soorten koudwatervissen. Door het perfecte gehalte aan vetten en proteïnen en door de selectie van de meest kwalitatieve ingrediënten is dit voer makkelijk verteerbaar voor uw vissen. Verder zijn de effecten van deze korrels op het water van uw aquarium beperkt. Serveer dit voer enkele malen per dag met een hoeveelheid die in enkele minuten volledig kan worden opgenomen.

Aqua-Ki Guppy 100ml/20gram

46850

Volledig hoofdvoer voor Guppies. Deze mini-vlokken bevatten een hoog percentage look, proteïne, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede groei en een uitstekende gezondheid van uw vissen. Door zijn vlotte opname en goede verteerbaarheid zijn de mini-vlokken een ideale maaltijd voor uw vissen. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer in enkele hoeveelheden die uw Schildpad in enkele minuten kan opnemen.

Aqua-Ki Daphnia

Verkrijgbaar in: 250ml/50gram -

100ml/20gram

Hoofdvoer van natuurlijke oorsprong voor alle soorten Goudvissen. Het is een rijke bron van mineralen (met name Calcium) en voedingsvezels. Het draagt bij tot een betere spijsvertering van uw vissen. Door de correcte methode van drogen en verpakken blijven de belangrijkste mutritionele kwaliteiten van dit natuurlijke voer behouden. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer in enkele hoeveelheden die uw Schildpad in enkele minuten kan opnemen.

Aqua-Ki Neon Micro-Size

Leverbaar in: 250ml/115gram -

100ml/50gram

Volledig hoofdvoer voor Neons. Deze korrel voorzien in de dagelijkse nutritionele behoefte van Neons en andere Tetras Dit voer bevat een hoog percentage proteïnen, vitaminen en mineralen voor een snelle groei en goede gezondheid van uw vissen. Verrijkt met Beta-Glucanen en Omega-3 vetzuren. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer enkele malen per dag met een hoeveelheid die in enkele minuten volledig kan worden opgenomen.

Aqua-Ki Cichlid Flakes 250ml/50gram

46831
Gewicht: kg

Volledig hoofdvoer voor Chichliden. De combinatie van 2 types vlokken zorgt voor een complete samenstelling met plantaardige en dierlijke bijproducten. De aanwezigheid van actieve substantie L-carnitine zorgt voor een goede omzetting van vetten in energie waardoor de natuurlijke eigenschap om vet op te nemen gelimeerd wordt. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer enkele malen per dag met een hoeveelheid die in enkele minuten volledig kan worden opgenomen.

Aqua-Ki Discus 250ml/50gram

46841
Gewicht: kg

Volledig hoofdvoer (vlokken) voor alle soorten Discusvissen.

De uitstekende kwaliteit van de ingrediënten zorgt voor een hoge nutritionele waarde en een rijke inhoud aan natuurlijke vitamines en mineralen. Dit voer werd verrijkt met verse plankton. Deze voeding zorgt ervoor dat uw vissen er mooi, gezond, en vitaal uitzien.

Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer enkele malen per dag met een hoeveelheid die in enkele minuten volledig kan worden opgenomen.

Aqua-Ki Tropi Flakes

Verkrijgbaar in: 1000ml/200gram - 250ml/50gram -

100ml/20gram

Volledig hoofdvoer voor alle soorten warmwatervissen. De uitstekende kwaliteit van deze ingrediënten zorgt voor een hoge nutritionele waarde en een rijke inhoud aan natuurlijke vitamines, en mineralen. Deze zorgen ervoor dat uw vissen er mooi, gezond en vitaal uitzien. Bevat Omega-3 vetzuren. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer enkele malen per dag met een hoeveelheid die in enkele minuten volledig kan worden opgenomen.

Aqua-Ki Terra Turtle Sticks

Leverbaar in: 1000ml/220gram -

250ml/60gram

Volledig voer voor landschildpadden en andere plantenetende reptielen. Deze geextrudeerde sticks zijn samengesteld uit ingrediënten van uitstekend plantaardige oorsprong en bevatten een rijkdom aan natuurlijke vezels. Dit voer heeft een ideale voedingswaarde, met een laag vet- en proteïnegehalte en een optimale calcium/fosfor verhouding. Deze kenmerken vormen de basis voor een gezonde en evenwichtige groei van het organisme. Serveer dit voer in enkele hoeveelheden die uw Schildpad of Reptiel binnen het uur kunnen opnemen.

Aqua-Ki Terra Turtle Gran

Verkrijgbaar in: 250ml/110gram -

100ml/20gram

Volledig hoofdvoer in korrelvorm voor waterschildpadden. Door hun optimalke samenstelling van proteïne, vetten en vezels zijn deze drijvende korrels de ideale maaltijd voor uw schildpad. De goede verteerbaarheid van de geselecteerde ingrediënten vermindert het aandeel van biologisch afval in het terrarium. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer in enkele hoeveelheden die uw Schildpad in enkele minuten kan opnemen.

Aqua-Ki Terra Gammarus

Hoofdvoer van natuurlijke oorsprong voor Schildpadden. Door de hoge Calciumwaarde )6%’ is Gammarus een ideaal voer. Het hoge proteïnegehalte en de aanwezigheid van vetten geven de Schildpadden de nodige energie en vitaliteit. Door de correcte methode van drogen, bewaren en verpakken blijven de belangrijkste nutritionele kwaliteiten van dit natuurlijke voer behouden. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer in enkele hoeveelheden die uw Schildpad in enkele minuten kan opnemen.

Aqua-Ki Terra Gammarus (Bulkverpakking)

Leverbaar in +/- 1 kilo en 10,5 kilo

Hoofdvoer van natuurlijke oorsprong voor Schildpadden. Door de hoge Calciumwaarde )6%’ is Gammarus een ideaal voer. Het hoge proteïnegehalte en de aanwezigheid van vetten geven de Schildpadden de nodige energie en vitaliteit. Door de correcte methode van drogen, bewaren en verpakken blijven de belangrijkste nutritionele kwaliteiten van dit natuurlijke voer behouden. Gebruiksaanwijzing: Serveer dit voer in enkele hoeveelheden die uw Schildpad in enkele minuten kan opnemen.

Aqua-Ki Terra Calcium Mineral

46901

Helpt bacteriën en schimmelinfecties te voorkomen.

Verhardt het schild. Neutraliseert en conditioneert water.

Uitstekende bron van essentiële mineralen.

Calcium draagt bij tot een gezonde schildontwikkeling.

Tetra Goldfish 250ml/52gram

Verkrijgbaar in 100ml/20gram en 250ml/52gram

Vlokkenvoeder met BioActive® formule voor alle goudvissen en andere koudwatervissen
• optimaal afgestemde vlokkenmix voor een veelzijdige voeding
• bevat alle belangrijke voedings- en bouwstoffen zoals sporenelementen
• bevordert de gezondheid, de kleurkracht en de vitaliteit
• met gepatenteerde BioActive* formule voor een lang en gezond vissenleven

TetraMin Vlokkenvoer

Verkrijgbaar in: 100ml/20gram en 250ml/52gram

Hoofdvoeder voor alle siervissen voor een lang en gezond vissenleven.

met gepatenteerde BioActive* formule voor een lang en gezond vissenleven

bestaat uit meer dan 40 belangrijke grondstoffen van de beste kwaliteit

zorgvuldig geselecteerde mix van hoogwaardige voedingsstoffen met vitamines, mineralen en sporenelementen voor een volwaardige voeding

uitstekende acceptatie ( vertering ) door alle siervissen.

JBL Schildpadvoer (hoofdvoer) 250ml/30gram

4014162013446
Gewicht: kg

Uitgebalanceerde mix van gedroogde schaaldieren, insekten en sticks.

Hoofdvoer voor alle moeras- en waterschildpadden van gematigde grootte.

Aanvullend voer voor tropische moerasschildpadden, vogels en andere vleesetende terrariumdieren.

Maakt het water niet troebel dankzij een speciaal reinigingsproces.

Aqua-Ki Calcium mineraal Small

46902